Címlap

Üdvözöljük honlapunkon!

Cégünket családi vállalkozásként alapítottuk férjemmel,2006-ban. Kezdetektől szoros együttműködésben dolgozunk az erdélyi Zetelakán működő-szintén a család tulajdonában lévő- gyártóüzemünkkel.

Az együttműködésnek köszönhetően állandó raktárkészlettel, gyártóműi árakkal és közvetlen kiszolgálással állunk vásárlóink rendelkezésére. Vevőkörünk folyamatosan bővül, az egyszeri vásárlók visszatérővé válnak úgy a kis-, mint a nagykereskedelmi forgalomban. Ennek feltételezhetően annak az eredménye, hogy állandó minőséggel, pontos, megbízható szállítással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az általunk gyártott termékek (biofabrikett, fenyőpellet) és a hozzájuk tartozó egyéb berendezések iránt évről-évre nő a kereslet, köszönhetően a fosszilis energiahordozók árának folyamatos emelkedésének, valamint a környezettudatos vásárlói magatartásnak. Ahogy említettem a saját brikettünk és pelletünk mellé szeretnénk olyan tüzelőberendezéseket ajánlani, amelyek megbízható működéssel és szervizháttérrel garantálják a vevőink megelégedettségét. Ezért szerepel az árlistánkon számos neves bel- és külföldi gyártó terméke.


A Fapellet előnyei

Környezetbarát
Magas fűtőértékű
Kevés salak égéskor
Gazdaságos
Kis helyszükséglet
Tiszta, nem jár szeméttel
Automatizálható égés
Leírás a fapalletről
Kinek ajánljuk?

Fapelletet nem csak egyéni felhasználóknak, hanem ipari, intézményi felhasználóknak is kínáljuk. Nagy tételben is forgalmazzuk, nagykereskedelmi áron.